Ιστορία

Το 2010 άρχισε η ιδέα της δημιουργίας του σωματείου να γίνεται πράξη. Η μικρή νεανική παρέα φίλων του αθλητισμού άρχισε να μεγαλώνει και να ζητάει μία πιο οργανωμένη και στοχευμένη κίνηση. Έτσι δημιουργήθηκε το καταστατικό και συστάθηκε το τμήμα ποδοσφαίρου του σωματείου Α.Γ.Ο.Ν.

Το 2011 το σωματείο έγινε μέλος της διοργανώτριας αρχής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Αργολίδας ΕΠΣΑ [http://www.epsarg.gr] και ξεκίνησε την αγωνιστική του δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας και στο κύπελλο. Την οργάνωση και την προετοιμασία της ομάδας ανέλαβε για αυτή την πρώτη χρονιά ο Γιαννουδάκης Κωσταντίνος (Κελεπούρης) εκτελώντας χρέη προπονητή. Αυτή η χρονιά, με τους περισσότερους παίκτες να συμμετέχουν για πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση, χαρακτηρίστηκε από δυνατά συναισθήματα και ανατροπές λόγω της απουσίας άγχους και λόγω των δυνατοτήτων που φάνηκε ότι είχε η ομάδα, αλλά χρειαζόταν χρόνος και δουλειά για να περάσουν στο παιχνίδι της.

Τη δεύτερη χρονιά η ομάδα συνέχισε τη δραστηριότητά της με όρεξη στο πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας και στο κύπελλο και παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα, ενσωμάτωσε στο δυναμικό της νέους αθλητές και χρέη προπονητή ανέλαβε ο Δημήτρης Χανιάς. Η πορεία ήταν πολύ καλή καθώς αγωνιστικά η ομάδα σταθεροποιήθηκε και οι προπονήσεις έγιναν πιο εντατικές.

Την τρίτη χρονιά, αγωνιστική περίοδος 2013-1014, η ανοδική πορεία της ομάδας συνεχίστηκε με εντατικές προπονήσεις, πολύ κέφι και όρεξη, νέους φίλους αθλητές να ενσωματώνονται στο υπάρχον υλικό και χρέη προπονητή να αναλαμβάνει ο Γιώργος Πέππας. Η ομάδα αποκτά το δικό της χαρακτήρα και παρουσιάζει μία σταθερότητα με διαδοχικές επιτυχίες και ελάχιστες ήττες. Η ομάδα τερματίζει στην πρώτη θέση του ομίλου της και θα ανέβει στην επόμενη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πέρα από τις αγωνιστικές επιτυχίες η ομάδα μας έχει κερδίσει το σεβασμό όλων λόγω του ήθους και της διαγωγής που έχει επιδείξει διαχρονικά. Κυρίως όμως έχει καταφέρει να έχει εσωτερικά ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα.


Η ιστορία συνεχίζεται...


Follow us...